Video

7pa5 - Pa recetë - 14 Tetor 2019 - Show - Vizion Plus

7pa5 - Pa recetë - 14 Tetor 2019 - Show - Vizion Plus
informativ i cili do tu sjelle cdo mengjes informacione te bollshme dhe utilitare per te nisur nje dite sa me mbare. Moderuar nga Pranvera Borakaj, ?7 pa 5? do te jete nje reviste e temave soft e jo vetem, duke orientuar vemendjen e audiences e duke synuar te nxise tek ajo reagimet lidhur me ngjarje apo dukuri pjese e jetes sone te perditshme...